Dit tartaarvlees wordt met de hand gesneden en is van 100% Limousin koeien. De structuur van dit vlees is veel meer grof dan americain natuur dat met de machine gemalen is. Het bespaart je uiteraard heel wat werk.De hogere prijs die hiervoor gerekend wordt heeft enkel en alleen te maken met de arbeidstijd die nodig is. Als je handig bent kun je gerust een stuk Chateaubriand of hoevesteak bestellen en zelf snijden. Werktijd voor 4 personen: zeker 20 minuten rekenen.
Het wordt vacuum verpakt op een schoteltje onder atmosfeer per 300 gram. Indien je meer nodig hebt geef je gewoon in hoeveel keer je 300 gram wenst.
Let wel: de foto toont aan hoe grof het gesneden is. Dit artikel is enkel het vlees (niet de kruiden of de ingrediënten die erbij staan op de foto).
Houdbaarheid zoals aangekocht: tot 3 dagen
Houdbaarheid bij invriezen: dit vlees heeft geen enkele meerwaarde om in te vriezen.
Prijscorrectie: het betreft hier een gewichtsartikel. Het streefdoel is om het aangeduide gewicht zo correct mogelijk te benaderen, maar dat lukt niet altijd. Je bestelling zal online worden afgerekend op basis van de aangeduide gewichten. Bij afhaling zal er een prijscorrectie verrekend worden als dat nodig is.
Foto: de foto is altijd indicatief en louter informatief en kan visueel afwijken van het product