- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Per stuk
7,18
De Camembert au Calvados is een jonge Camembert waarvan de witschimmelkorst verwijderd wordt en daarna gewenteld in een mengsel van broodkruim en heel veel Calvados.
Volgens de AOC-bepalingen moet een Camembert een minimum rijping van 21 dagen achter de rug hebben, maar aangezien deze kaas geen AOC-label draagt, mag hij al iets vroeger behandeld worden met het calvadosmengsel en zo verder rijpen tot hij klaar is om gegeten te worden.
De Camembert au Calvados is een jonge Camembert waarvan de witschimmelkorst verwijderd wordt en daarna gewenteld in een mengsel van broodkruim en heel veel Calvados.
Volgens de AOC-bepalingen moet een Camembert een minimum rijping van 21 dagen achter de rug hebben, maar aangezien deze kaas geen AOC-label draagt, mag hij al iets vroeger behandeld worden met het calvadosmengsel en zo verder rijpen tot hij klaar is om gegeten te worden.
Beschikbaar in de winkel
Sluiten