• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Koperen Markies (5)

Toon 1 - 5 van 5

De Koperen Markies

Hugo Mertens, de brouwer van De Koperen Markies, heeft een vorming gehad in chemie, biochemie, microbiologie, wijntechnologie en fermentatietechnieken en is gedurende heel wat jaren in zijn vrije tijd bezig geweest met de productie van fruitwijnen en alcoholische dranken.

Bij het begin van zijn carrière was het initieel de bedoeling om te starten met de commercialisatie van fruitwijnen maar uiteindelijk werd beslist om in de medische wereld te stappen. Daar was hij gedurende meer dan 30 jaar actief in verschillende grote bedrijven en was vooral gespecialiseerd in het opbouwen en structureren van bedrijven.
Zijn streefdoel was altijd om op latere leeftijd terug te keren naar zijn passie en te starten met de productie van alcoholische dranken.

Daarom heeft hij ook de Brouwerijschool gevolgd in Gent en is ook de opleiding tot distillateur van alcoholische dranken gaan volgen in Hasselt, de jeneverstad van België

Onze brouwerij streeft ernaar om zoveel mogelijk regionale kwaliteitsproducten, zoals hop uit Asse en omstreken, vruchten, bloemen... te verwerken.

Lees meer