- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Prijs per broodje
1,75
Wit broodje omhuld met een pasta van zeezout en zwarte peper. De geschiedenis van aardappelbrood gaat terug tot de 16de eeuw. Aardappelen of aardappelzetmeel worden gebruikt om een deel van de tarwe te vervangen. Zo rijst het brood gemakkelijker en sneller, en krijgt het een dunne, gecraqueleerde korst. Aardappelzetmeel neemt ook meer water op en vergroot de zetmeelmoleculen voor een licht kruim met een heerlijk vochtige textuur. De yoghurt vervangt de zuurdesem en zorgt voor meer smaak en een beter mondgevoel. Beide ingrediënten zorgen samen voor een langere houdbaarheid. Op steen gebakken.
Wit broodje omhuld met een pasta van zeezout en zwarte peper. De geschiedenis van aardappelbrood gaat terug tot de 16de eeuw. Aardappelen of aardappelzetmeel worden gebruikt om een deel van de tarwe te vervangen. Zo rijst het brood gemakkelijker en sneller, en krijgt het een dunne, gecraqueleerde korst. Aardappelzetmeel neemt ook meer water op en vergroot de zetmeelmoleculen voor een licht kruim met een heerlijk vochtige textuur. De yoghurt vervangt de zuurdesem en zorgt voor meer smaak en een beter mondgevoel. Beide ingrediënten zorgen samen voor een langere houdbaarheid. Op steen gebakken.
Beschikbaar in de winkel
Sluiten