- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smaakbox#3: voor bij het aperitief
Apertieven in stijl: van klassiek naar de volle smaak van Kerst
Enkele jaren geleden zijn we op vraag van onze klanten bladerdeegjes gaan toevoegen aan onze feestassortiment. Dat was een moeilijke keuze omdat de woord "te klassiek" het allereerste was wat bij ons opkwam. De uitdaging was groot maar de vulling van deze gebakjes moest er "boenk" op zijn. En daar zijn we voor gegaan.
En ... voor de smaakbox zijn we nog een stapje verder gegaan. Wat zit er in jullie bladerdeegjes:
- vol-au-vent van fazant
- bitterballenmix van ossenstaart van Limousin
- een volledige chili con carne in jouw bladerdeegje
Bij deze smaakbox had je ook de mogelijkheid om te gaan voor een luxe versie. Wat voegen we er voor deze fijnproevers nog aan toe:
- crème van langoustines
- Abondigas op basis van een recept uit Zuid-Spanje van een kleine lokaal restaurantje aan de zee in Mojacar