• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smaakbox#3: Zeebaarsfilet, zwemmend in een zee van Pure Smaken

Zeebaarsfilet, zwemmend in een zee van Pure Smaken

We gaan van start met één van de mooiste en meest veelzijdige vissen die er voorhanden is: de zeebaars. Noem het op en je kunt het maken met zeebaars, gaande van bakken, stomen, rauw eten als ceviche of sushi of ook schitterend op een Ofyr plaat op de BBQ. Kortom, het stopt waar jouw fantasie stopt.

En laat het net die fantasie zijn die dit gerecht helemaal tot een ander niveau tillen. De zeebaars is op vel gebakken en in twee gesneden om in het potje te doen passen. Maar dan is er de saus. Hier hebben we ons helemaal laten gaan. Wat kun je er allemaal in proeven:

  • een verse fond van graten en koppen van enkel tongfilets
  • stukjes coquilles
  • stukjes verse gekookte kreeft
  • grijze garnalen
  • stukjes grondtomaat (de allerlaatste uit van onze boer uit Putte hebben we gereserveerd voor dit gerecht)
  • wakamé
  • zeekraal

Er zit ook nog een klein potje ruccola met zeewiersalade bij om je gerecht af te werken.