Nood aan een pittige opkikker na het culinaire feestgeweld? Dan is deze streetfoodburger van Puur Smaak een ideale oplossing.
We maken deze burger zelf met puur vlees: varkenshaasje van Brasvar, entrecôte van Limousin en gerookt spek van Brasvar. We bakken die licht voor op de Oklahoma voor een optimale smaaksensatie.
Wat zit er allemaal bij:
- de luxe burger vol smaak
- een burgerbroodje
- pittige kruiden
- smeltkaas
- tomaat
- sla
- gedroogde uitjes
- saus
- voorgebakken frietjes
- een burgerdoosje
- een frietzakje
- een grote prikker Puur Smaak
Hoe maak je de burger klaar:
- zet de oven op 200°C
- bak ondertussen de burger tot op een niveau dat je hem het liefste eet
- neem een bakplaat, snij het broodje open en leg de twee helften van de broodjes op de plaat
- giet een klein geutje pittige olijfolie op de onderste helft en doe er de kruiden op
- neem de hamburger uit de pan, leg er een schijfje tomaat op en daarop de kaas
- steek de plaat in de oven en wacht tot de kaas gesmolten is
- steek de frietjes in de friteuse op 175°C
- haal de burger uit de oven en werk verder af: saus erover, gebakken uitjes in de saus, sla erop, deksel erop en steek de prikker door alles heen
- frietjes nemen, in het zakje doen en.... genieten